Φωτια Λουτρακι / Εφιαλτική νύχτα από τη μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι ...

Φωτια Λουτρακι / Εφιαλτική νύχτα από τη μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι .... Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Αυτήν την ώρα η φωτιά καίει δάσος και η κατάσβεση της είναι δύσκολη. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι καίγονται σπίτια.

ads/bitcoin1.txt

Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο.

www.perahora.gr: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
www.perahora.gr: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ from 4.bp.blogspot.com
Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στο λουτράκι. Όπως είπε στο eleftherostypos.gr ο δήμαρχος λουτρακίου, οι.

Χρειαζόμαστε εναέρια μέσα κατάσβεσης» αναφέρει ο κ.

ads/bitcoin2.txt

Αρχική hot news φωτιά τώρα: Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Μεγάλες ήταν οι καταστροφές που προκάλεσαν οι πρόσφατες πυρκαγιές στην ζάκυνθο και στο λουτράκι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Χρειαζόμαστε εναέρια μέσα κατάσβεσης» αναφέρει ο κ. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα της πυροσβεστικής και μηχανήματα του δήμου για την κατάσβεση της φωτιάς.

Φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι το βράδυ της τετάρτης (19/5) και μάρτυρες αναφέρουν. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό.

www.perahora.gr: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ
www.perahora.gr: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ from 4.bp.blogspot.com
Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα της πυροσβεστικής και μηχανήματα του δήμου για την κατάσβεση της φωτιάς.

ads/bitcoin2.txt

Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι το βράδυ της τετάρτης (19/5) και μάρτυρες αναφέρουν. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Χρειαζόμαστε εναέρια μέσα κατάσβεσης» αναφέρει ο κ. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο. Όπως είπε στο eleftherostypos.gr ο δήμαρχος λουτρακίου, οι. Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα. Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019).

0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι καίγονται σπίτια. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους.

ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Ας σηκώσουμε αγόγγυστα ο καθένας τον σταυρό ...
ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ: Ας σηκώσουμε αγόγγυστα ο καθένας τον σταυρό ... from i.pinimg.com
Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά σε δασική έκταση στη χωματερή λουτρακίου. Οι ισχυροί άνεμοι στην περιοχή έκαναν δύσκολη τη ζωή των πυροσβεστών με αποτέλεσμα η φωτιά να καίει ακόμα. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά σε δασική έκταση στη χωματερή λουτρακίου.

ads/bitcoin2.txt

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Χρειαζόμαστε εναέρια μέσα κατάσβεσης» αναφέρει ο κ. Αρχική hot news φωτιά τώρα: Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι καίγονται σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα της πυροσβεστικής και μηχανήματα του δήμου για την κατάσβεση της φωτιάς. Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Tέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού. Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.

ads/bitcoin3.txt

ads/bitcoin4.txt

ads/bitcoin5.txt

0 Response to "Φωτια Λουτρακι / Εφιαλτική νύχτα από τη μεγάλη φωτιά στο Λουτράκι ..."

Post a Comment